div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rockstar’dan GTA filmi hakkında: Hiç beğenmedik -.-

- Advertisement -

BBC tarafından çekilen ve Rockstar’ın hak ihlali duyurusunda bulunup yasal sürece başladığı “The Game Changers” adlı film dün BBC Two’da yayınlandı.

Başrollerinde Harry Potter ile tanıdığımız Daniel Radcliffe ve Bill Paxton’ın oynadığı film 2002 yılından itibaren GTA’nın geliştirme sürecine odaklanıyor ve Rockstar kreatif direktörü Sam Houser ile bilgisayar oyunları karşıtı avukat Jack Thompson arasındaki çekişmeden beslenmekte. 90 dakika uzunluğundaki The Game Changers tarihin en tartışmalı oyunlarından birisinin (GTA San Andreas) tutku ve yasal problemler ile dolu dünyasına bir bakış atıyor.

BBC filmin Rockstar tarafından onaylanmasa da yayına alınacağını belirtmişti ve dediğini de yaptı. Yasal süreçten vazgeçmeyen Rockstar’a ise aşağıdaki tweet’lerden görebileceğiniz üzere yapımı trollemek düştü. :))

Filmin fragmanı da şöyle.

Haberler

1 Yorum

  1. googlede The Game Changers yazınca sizin haberiniz çıkmıyor ve yorum yapmak için disqus gibi alternatifler sunarsanız daha fazla yorum alabilirsiniz tşkler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler