div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rollcage’in ruhani takipçisi Grip’in Kickstarter’ı iptal edildi!

- Advertisement -

Playstation 1’de bulabileceğiniz en yüksek hızlı ve en heyecanlı oyunlardan biri olan Rollcage’in ruhani takipçisi Grip bilindiği gibi bir süredir kickstarter’da finansman peşindeydi.

Rollcage ve Rollcage II’nin ne kadar keyif verdiğini hatırlıyorsanız, oyunda kullandığımız buggy benzeri aracın tıpkı bir zamanlar ülkemize İntertoy tarafından getirilen Ricochet RC aracı gibi düzü tersi olmadığını da hatırlayacaksınız demektir. Basitçe ters dönse de aynı hızla hedefe devam eden aracımız geçtiğimiz günlerde Steam’den Greenlight alan Grip’te yeniden hayat buluyordu.

Yapımcı Caged Element’in oyun için belirlediği 657.000 Kanada Doları tutarındaki bütçeyi denkleştiremeyeceği belli olunca Kickstarter projesi iptal edildi. Firma ancak 153.000 Kanada Doları toplayabilmişti. Firma bir süre önce Kickstarter sayfalarına yazdığı not ile işlerin pek de istedikleri gibi gitmediğini zaten açıklamış durumdaydı.

Buna rağmen iyi haber, Grip iptal olmadı ve hatta 30 Kasım’da Steam üzerinden erken erişime çıkması planlanıyor. Takla atsa da yoluna devam eden Buggy’ler üzerine kurulu bir oyunun yapımcısından da beklenir zaten, yolları açık olsun. 😉

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler