div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

RollerCoaster Tycoon World 2016’ya ertelendi

- Advertisement -

Atari RollerCoaster Tycoon World’u biraz gecikmeli olarak çıkaracak.

Aralık 2015’te çıkması beklenen oyunun 2016’nın başlarına ertelenmesi konuşuluyor. Şimdilik Aralık’ta bir önizleme etkinliği için planlar var.

RollerCoaster Tycoon’un web sitesinde, oyunun gecikmeli olarak çıkma sebebinin kapalı beta sürecinde elde edilen deneyimlere istinaden olduğu söyleniyor. Geliştirici Nvizzio ve Atari’den gelen bilgiler bu şekilde ama ertelemeye neden olan sorunların ne olduğu konusunda her hangi bir bilgi yok.

Oyunun geliştirilmesi ve bu süre zarfında oyuna eklenebilecekler için de birbirinden farklı fikirler var. Tabii bu da oyunun çıkış tarihinin ertelenme sebepleri üzerine bir diğer görüş. Coaster yapılandırmasından tutun, ek olarak coaster test geri bildirimleri, optimizasyonlar, problemlerin çözümü ve mekaniklerin dengelenmesi üzerinde çalışılması gereken diğer noktalar.

Oyun beta aşamasındayken çoğu insan tarafından sevildi, kimileri bazı bölümlerini yorucu ve gereksiz bulurken kimileri de bayıldı. Umarız tıpkı rollercoaster’lar gibi yavaş yavaş yükselerek ve sonrasında aşağıya doğru hızlıca inerek elimize bir an önce ulaşır bu oyun.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler