div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

RuneScape’teki oyun içi para ile RuneFest keyfi!

- Advertisement -

RuneScape cephesinde bu aralar hareketlilik arttı, bilindiği gibi yakın zaman oyun raid’lere kavuşmuş ve kitlesini yeniden konsolide etmişti.

Bir şekilde RuneScape oynuyorsanız, her sene düzenlenen ve bu yıl Ekim ayında Londra’da yapılacak olan RuneFest etkinliğinden haberiniz var demektir. O zaman bir iyi haberimiz var, “ben harika oynuyorum ve oyunun bu aralar çığrından çıkmış olan ekonomisinin de hakkından gelip milyonlarca altın biriktirdim” diyorsanız, artık bu altınlar ile RuneFest biletlerinizi bedavaya getirebilirsiniz!

Tabii bu o kadar da kolay olmuyor, basitçe bir RuneFest bileti için oyun içi kasanızda bulunması gereken miktar 320 milyon altın. Rakamın çokluğu kadar RuneScape’in dengesi giderek bozulan oyun içi ekonomisi de bir diğer zorluk.

Bunu biriktirmek için de ciddi anlamda oyunun başında yatıp kalkmanız gerekiyor arkadaşlar, yani dört işlem ile yaptığım hesap üç aşağı beş yukarı buna tekabül ediyor. RuneScape oynayan arkadaşlar bunu teyit edebilirse çok sevinirim. 🙂

Haberler

1 Yorum

  1. Doğrudur. Eğer ki 0’dan başlıyorsanız; oyunu neredeyse bitirmiş bir paralı üye iseniz, oyunda en hızlı bu parayı kasacağınız süre 89 saat. Member olmayan bitirmiş güçlü bir üye için 261, oyuna yeni başlamış, 15 lv büyücülüğü olan birisi için ise 753 saat kadar bir oyun içi süreye tekabül ediyor.

    Buna bakarak, ekonominin içine edilmiş olduğu doğrudur diyebiliriz. Bu iş böyle olmasının yanında, ülkemizin, euro’nun ve runescape’in dış ekonomisinin de içine edildiğini de belirtmek gerek. Bu muhteşem oyunun membership’liği yıllardır 10-15 lira arasında iken bu sene 25’e fırladı. Runescape’in membershipliği hayatımda gördüğün en makul ve mantıklı membershiplik olduğu için bu parayı da hak ediyor diyebilirim. Ama bende o parayı verecek cüzdan yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler