div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Rüya takım finali kazanmayı başardı!

- Advertisement -

Dün gece gerçekleşen Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim Finali’ni kazanan takım SuperMassive oldu!

Rüya takım olarak kurulan SuperMassive kurulduğu andan itibaren ilk finalini kazanmayı başardı. Volkswagen Arena’nın ev sahipliği yaptığı finalde Beşiktaş.Oyunhizmetleri takımına karşı oynayan SuperMassive bizlere dört maçlık harika bir seri izlettiler. İlk maç kısmende olsa eşit gitmesine rağmen kazanan taraf SuperMassive oldu. İkinci maç Beşiktaş.OHM çok güzel bir oyunla karşılık verdi. Son iki maç ise SuperMassive ezici üstünlüğünü ortaya koyarak finali 3-1 kazanmayı başardı.

Final maçı başlamadan önce ise Kış Mevsimi’nin koridorlara göre en iyi oyuncuları seçildi. İşte Kış Mevsimi’nin en iyileri karşınızda!

Üst Koridor:

Yiğit ” Marshall ” Kırdök

ustkoridor

Ormancı:

- Advertisement -

Atakan “Crystal” Aydın

ormanci

Orta Koridor:

Mustafa “Avenuee” Atalay

ortakoridor

Nişancı:

Berkay ” Zeitnot ” Aşıkuzun

nisanci

Destek:

Onur “Zergsting” Ünalan

destek

Koç:

Adrian “hatchy” Widera

koc

Etkinlik alanında ise seyircilere hediye olarak “Müziğin Kalbi Sona” kodu, “Maokai fidesi” veya “Gragas fıçısı” figürü verildi. Ayrıca etkinlik alanında koltuklara konulan posterler ve pankartlar karşılaşmaya güzel bir hava kattı.

Finali karşılaşmasında ise SuperMassive üst koridor oyuncusu Asım “fabFabulous” Cihat en değerli oyuncu seçildi. Şampiyonluğu kazanan SuperMassive, Nisan ayında Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası macerası başlayacak.

Türkiye Şampiyonluk Ligi Kış Mevsim Finali’nin tekrarını buradan izleyebilirsiniz: twitch.tv/riotgamesturkish

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler