div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

RWBY’ın resmi oyunu Greenlight’ta destek bekliyor!

- Advertisement -

Rooster Teeth’in benim bir türlü bulaşamadığım ama seveni bol anime serisi RWBY’ın resmi oyunu yolda, tabii desteklerinizle.

RWBY: Grime Eclipse 4 kişi arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir hack’n slash oyunu olarak tasarlanıyor. Level sistemi konusunda MOBA oyunlarına yakın duran RWBY: Grime Eclipse, savaş yapısında ise birden fazla oyundan esinlenmiş gibi gözüküyor.

En fazla merakla beklenen soruya geçelim, oyunun hikayesi anime serisinden farklı olacak ve bunun için tamamiyle yeni bir senaryo yazılmış durumda. Hikaye ne kadar oturtulduysa artık, 4 kişi oynayabileceğiniz oyunda seçebileceğiniz toplam karakter sayısı da dört. Anladığımız hikaye pek esnek veya oyun pek açık uçlu olmayacak, en azından beklentimiz anime tutkunlarını tatmin edecek kadar iyi yazılmış olması.

Oyunun savaş sahnelerinin de anime serisindeki gibi olacağını aşağıdaki videodan görebilirsiniz, durmaksızın yüksek hızlı bir aksiyon, ağaçtan ağaca veya helikopterden helikoptere atlarken havada Katana’larını konuşturan karakterler…

Umuyoruz oyun geçtiğimiz Şubat ayında yitirdiğimiz yaratıcısı Monty Oum’u mezarında ters döndürmez.
Greenlight sayfası

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler