div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Satellite Reign’in çıkış tarihi netleşti

- Advertisement -

Yaklaşık iki yol önce kickstarter’da duyurulan ve efsanevi Syndicate Wars’ın izinden giden oyun nihayet çıkış tarihi aldı.

Yaşı yeten ve evinde 386DX misafir edebilecek kadar uzun süredir oyun oynayanlar için bir efsane olan Syndicate Wars geçtiğimiz yıllarda yeni baştan yapıldıysa da eski oyunun tadına yaklaşamamıştı hatırlanacağı gibi. İki yıl kadar önce bu hedefle yola çıkan ve 500 bin dolar civarında para toplayan bir kickstarter kampanyası başlatan Satellite Reign ise uzun süren geliştirme maratonunun, birbirinden olumlu izlenimlerin ve erken erişim sürecinin ardından 28 Ağustos tarihinde 23 pound’luk fiyat etiketiyle Windows, Linux ve Mac’e çıkacak.

Elbette küçük bir firmanın erken erişimine katkıda bulunduğunuzda akılda kalan bazı noktalar oluyor, bunlardan birisi de daha önce defalarca örneklerini gördüğümüz oyunun çıkmasının ertesi günü gelişimin durması konusu. Firma bu konuda da “erken erişim bitti diye oyun ile işimiz bitti demiyoruz elbette” diyerek oyuna olan içerik desteklerinin oyun çıktıktan sonra da kesilmeyeceğini beyan etmiş durumda.

Eski kurtlar kadar bu oyunu çok seveceğine inandığımız strateji tutkunlarına da öneriyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler