div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Scalebound başka bahara kaldı…

- Advertisement -

2016 yılı içinde Xbox One’a özel olarak piyasaya çıkmasını beklediğimiz Scalebound ertelendi.

Şimdiye kadar oldukça iyi bir cv’si bulunan Platinum Games tarafından tasarlanan oyunun bu yılın yaz aylarında piyasaya çıkması bekleniyordu ancak yapılan son açıklama artık bunun mümkün olmayacağını gösteriyor. Platinum Games, Scalebound’un şimdiye dek üzerinde çalıştıkları en büyük projelerden biri olduğunu, üzerinde biraz daha fazla çalışılması gerektiğini ve çıkış tarihi olarak bundan böyle 2016 yılının hedeflenmediğini duyurdu.

Oyun E3’ü pas geçtikten sonra Gamescom 2015’te yüzünü göstermişti ve yayınlanan beş dakikalık detaylı oynanış videosunda görmüştük ki canavarlarımız ile beraber omuz omuza savaşa girebileceğiz. Bayonetta’dan daha uzun olmasını beklediğimiz Scalebound’da karakterimiz ejderhası ile haberleşebilmek için bir kulaklık takıyor ve muhtemelen savaşta aldığımız hasarlar ejderhamızın dış görüntüsünü de etkileyecek. Silah konusunda ise kılıç & ok dışında çok bir şey beklememek gerek.

Scalebound’un 2017 yılına kadar vakti var, bakalım zaman içinde nasıl evrimleşecek? Şimdilik aşağıdaki oynanış videosu ile idare edeceğiz gibi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler