div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Scorp, 1 milyon kullanıcısıyla beraber artık Android’de!

- Advertisement -

Bir milyon kullanıcıyı geçen Scorp’un Android uygulamasına video yüklemek artık mümkün.

Türkiye’den çıkan en popüler sosyal ağ haline gelme yönünde bir eşiği geride bırakan Scorp 1 milyon kullanıcıya ulaştı! Takipçileri için bir diğer iyi haber Scorp’un Android uygulamasına çok beklenen video yükleme özelliğinin eklenmesi.

Scorp, geçtiğimiz Şubat ayında iOS’te ilk uygulamasını yayınlanmasından yaklaşık beş ay sonra ilk Android uygulamasını Temmuz ayında yayınlamıştı. Gelişme Scorp’un kullanıcı sayısı açısından büyümesini hızlandırmış, ve yaklaşık bir ayda 200 bin yeni kullanıcı kazanmasını sağlamıştı. Ancak Scorp’un Android’de yalnızca içerik tüketmeye odaklanması uygulamayı son sürat kullanmak isteyen kullanıcılarından olumsuz geri dönüşler almasına neden olmuştu Ancak artık Android telefonlar da Scorp çekebiliyor!!

8 ayda 1 milyon kullanıcı!
Scorp’un kurucu ortakları İzzet Zakuto ve Sercan Işık , uygulamaya günde 30-35 bin arasında video yüklendiğini söylüyorlardı. Bunun bugüne kadar yalnızca iOS uygulamasından yapıldığı düşünüldüğünde, Scorp’ta son güncellemeyle birlikte bu yönde de ciddi bir hızlanma görmeye başlayabiliriz.

Android güncellemesinin ardından Scorp, içerik ortaklıklarını hızlandırmaya devam ediyor. Scorp, 15 saniyelik videolarını bu kez Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk ile birlikte TV’ye getiriyor. Bayülgen’in geçtiğimiz hafta sonu sezon açılışını yaptığı yeni stand up programı Dada’da Scorp videolarına özel bölümler ayrılacağını Bayülgen, Instagram hesabından ve elbette Scorp’tan duyurdu. Artık gençler Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk’e sorularınızı Scorp üzerinden ulaştırabilecek!

Halihazırda kullanıcı yaş ortalamasının 21 olduğunu söyleyen Scorp’un gençler arasında popüler bu iki programla daha geniş kitlelere ulaşması kuvvetle muhtemel.

Bir süredir yurt dışına açılmak için çalışmalarını sürdüren Scorp, öncelikli pazarları Almanya ve ABD olarak belirlemiş. Scorp’un Halkla İlişkiler Direktörü Nazlı Özkul, yakın zamanda bu iki pazara açılmayı planladıklarını da aktarıyor.

- Advertisement -

sercan izzet resim 3

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler