div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Şehir yıkmanın da bir stili var: Megaton Rainfall

- Advertisement -

Başlığı görünce aklınızdan “eyvah, şimdi de şehir yıkma simülasyonu mu geliyor?” diye geçmiştir elbette, durum bundan birazcık daha farklı.

EGX sırasında gösterilen aşağıdaki fragman, günün en fazla konuşulan oyunlarından birisi haline getirdi Megaton Rainfall’u. Gözüken o ki uzaylılar dünyada geçen 3 milyon yılda yaptıklarımızdan pek de etkilenmemişler ve yaptığımız ne varsa yerle bir etmek için teşrif etmiş durumdalar. Biz ise Dr.Manhattan benzeri bir süper kahramanı, üstelik birinci kişi kamerasından canlandırır haldeyiz.

Bu oyunu “ilgi çekici” olmakla bırakmayıp “iyi bir oyun” kategorisine sokacak olan da direkt olarak bu süper kahramanın yapabilecekleri olacak aslında bakarsanız zira bizim beyhude uzaylıların şehri darmadağın etme efektleri o kadar muhteşem ki üzerine bir şey söylemeye gerek yok. Hani apartmanı alıp cart diye ortadan ayırmak dediğimiz şeyi bilgisayarlarınıza (VR’a bir de tabii ki) taşımak konusunda oldukça iyi bir iş çıkartmış Pentadimensional Games.

Oyunun 2016’nın ilk çeyreğinde piyasaya çıkması ve ağırlıklı olarak VR’a ağırlık vermesi bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler