div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sensible Soccer’ın devam oyunundan ilk video!

- Advertisement -

Sensible Soccer’ın yaratıcısı Jon Hare tarafından geliştirilen ve Kickstarter aşamasında bulunan Sociable Soccer’ın ilk görüntüleri geldi.

Kickstarter kampanyasının bitmesine 19 gün kala bu oldukça akıllıca bir adım çünkü kampanya beklenenden yavaş seyretmekte ve 300.000 pound’luk hedefin sadece 31.000 pound’u toplanabildi ilk 11 günde. PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya sürülmesi beklenen oyunun videosunda da görebileceğiniz gibi alıştığınız Sensible Soccer oynanışı aynen korunmuş durumda, ancak bunun “ayy ne güzel!” tepkisi vermek dışında sizi etkileyip etkilemeyeceğini bilemiyoruz.

Kickstarter’ın yavaş seyretmesinin en büyük sebebi 2006 yılında piyasaya çıkan Sensible Soccer 3D bildiğiniz gibi. Çıktığında epey dikkat çeken oyun yetersiz database’i ve keyifsiz oynanışı ile hiç oynamış olmayı dilemeyeceğimiz oyunlar arasına girmeyi başarmıştı. Öyle ki SWOS turnuvaları halen 97/98 versiyonu ile düzenlenmekte.

Aşağıda oynanış videosunu görebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler