div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sensible Soccer’ın devamı geliyor!

- Advertisement -

Sensible Soccer ile ilk tanışmasında burun büken, sonraki on yılını da o oyunu oynayarak geçirenler parmak kaldırsın!

Ben kendi adıma, Amiga 500’de tanışmıştım ve o sıralarda FIFA Soccer çıkmıştı, haliyle ilk bakışta pek de etkileyici bir tarafını görememiştim. Ne zaman ki oyunun muhteşem mekaniklerine, kariyer modunun güzelliğine, El Salvador üçüncü ligine kadar muhteşem database’ine vuruldum, bir daha da kalkmadım başından. Öyle haftalarca, aylarca falan değil arkadaşlar, Fifa 2006 çıkana kadar!

Oyun adına halen turnuvalar düzenleniyor ve Türkiye’de ülke başarımı anlamında dördüncü sırada yer alıyor. Bu turnuvaların oyunun 96/97 versiyonu ile düzenlendiğini (P2P modu mevcut) ve 2007 yılında 3D olarak yeniden diriltilen oyunun tüm SWOS hayranları için “unutulması gereken” bir deneyim olarak hatırlandığını da ekleyelim.

Sensible Soccer’ın yaratıcısı olan Jon Hare, yeni oyunu Sociable Soccer için 300.000$ hedefli bir Kickstarter kampanyası başlatmış durumda ve ilk gün 116 destekçiden 2108$ topladı, çok muhteşem bir açılış sayılmaz lakin hedefine ulaşacağını düşünüyoruz.

Sensible Soccer’ın ruhunu aynen takip eden oyun PC, PS4 ve Xbox One için hazırlanacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler