div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Shadow Warrior 2 bomba gibi geliyor!

- Advertisement -

3DRealms’in efsanevi FPS’si Shadow Warrior, Devolver Digital tarafından yeniden diriltilmesinin üzerinden 2 sene geçtikten sonra geri dönüyor, üstelik bu kez çok daha iddialı olarak.

1997 yılında, henüz Duke Nukem’in ve Quake’in etkisini üzerimizden atamamışken tanıştığımız Shadow Warrior, uzakdoğu teması ve ninja esintileri ve neredeyse Duke Nukem ile aynı görseller ile piyasaya çıkmış ve lise yıllarımızın vazgeçilmez oyunlarından birisi haline gelmişti. 2005 yılında oyunun kaynak kodunun yayınlanmasından sonra oyunun redux versiyonlarını da aynı keyifle oynadık.

2013 yılında ise Devolver Digital seriyi sadece bir ‘remake’ olmaktan çıkartıp, hem kesici silahların, hem de eski yeni silahların bolca bulunduğu bir görsel şölen haline çevirmeyi başardı. Her ne kadar senelerce konuşulacak kadar malzeme vermediyse de, bir saniye bile durmayan aksiyonu ile gayet eli yüzü düzgün puanlar aldıktan ve PC’ye çıkışının bir sene sonrasında yeni nesil konsollara da çıktıktan sonra yeni oyunu beklemeye başladık.

XX3-noscale-noscale

Shadow Warrior 2 yine ilk oyunun geliştiricisi Flying Wild Hog tarafından tasarlanıyor ve Windows, Mac, Linux ve yeni nesil konsollar için 2016 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Oyunda co-op oynanış ve eskisinden de muhteşem görseller bulunacak ve firma tıpkı eskisi gibi durmak bilmeyen bir aksiyon vaadediyor. Bir diğer konu ise ilk oyunun size sanki bir tünelde ilerliyormuşsunuz hissi veren çizgisel yapısından biraz uzaklaşıp, daha açık bölüm tasarımları ve oynanışa müsaade edeceği yönünde. Kahramanımız Lo Wang ve ninja dostları bu oyunda da bizimle birlikte, üstelik kazandığı ninja yetenekleri sayesinde artık çok daha dayanıklı ve dik duvarlara dahi tırmanabiliyor. Oyunun bölümden bölüme geçen sistemi de elden geçirilmiş. Artık bir iletişim merkezimiz var ve buradan seçtiğimiz görevleri yapabiliyor ve karakterimizi geliştirebiliyoruz.

2405162-sw+survival+2

Görülebildiği gibi Shadow Warrior tam da bir devam oyununun yapması gereken şeyi yapıyor, eğlenceli oynanışı korurken oyunda sağladığı özgürlüğü bir seviye yukarı çıkartmak. Özellikle de oyuna eklenen RPG elementlerinin ardından potansiyel bir hit bizi bekliyor, bakalım beklentimizi karşılayabilecek mi?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler