div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sigils: Battle for Raios iPad’de yayında!

- Advertisement -

Gameforge ve Avusturya’nın lider oyun geliştiricisi Sproing bugün Aksiyon-RPG türündeki yeni oyunları Sigils: Battle for Raios’u iPad için yayınlıyor.

Sigils, karakter geliştirmek gibi rol yapma oyunu unsurlarını MOBA oynanışla birleştiriyor ve kısa, sürükleyici çarpışmalar şeklinde bir eğlence sunuyor. Tek oyuncu ya da gruplar için PvE modunun yanında, gerçek zamanlı olarak yaşanan PvP çarpışmaları, yeni başlayanlar ve orta düzey oyuncular için uzun vadeli motivasyon yaratıyor. Sigils: Battle for Raios, oynanabilen çok sayıdaki kahramanı ve konforlu eşleştirme sistemiyle bağlantılı olarak bir LAN partisi organize etmenin en kolay yolu.

Tüm kahramanlar, rol yapma oyunlarından alışık olduğumuz gibi belli uzmanlıklara sahip. Kudretli tank karakterler, çevik hasar vericilerle ve bilge şifacılarla omuz omuza savaşıyor. Sigils: Battle for Raios’un kahramanları insansı-hayvani varlıklar. Hayvanlar dövüşçülere görünüşlerinin yanında, karakteristik becerilerini ödünç veriyor ve bu şekilde söz konusu figürün rolünü bir bakışta anlatıyor.

Screen4

Oyunda şimdilik bu karakterlerin 15 tanesi hazır bulunuyor. İleride yapılacak güncellemelerde, Raios dünyasına düzenli olarak yeni savaşçılar katılacak ve böylece oyuna daha fazla çeşitlilik getirecek. Sigils’te oyuncu, savaşçılardan birine savaşta eşlik eden ve onu yönlendiren esrarengiz gezgin rolüne bürünüyor. Tüm mevcut kahramanları bir hesapta açma ve her meydan okumadan önce kendi seçenekleri arasında serbestçe tercih yapabilme olanağı, koleksiyon karakterini vurguluyor ve aksiyon RPG’nin tekrar oynanabilme değerini artırıyor. Gezginin PvE kampanyası sırasında oyuncular Raios dünyasının hikayesini ve böcek kraliçesi Xestia’nın ve ordusunun istilasını yaşıyor. Kullanıcılar tek başlarına ya da grup halinde sümüklü kurtlardan, havadan inan örümceklerden ve dev peygamber develerinden oluşan ordularla karşı karşıya geliyor.

Buradan izleyebileceğiniz tanıtım videosu, Sigils: Raios Savaşı dünyası hakkında bir fikir veriyor:

Oynanabilen her kahraman savaşta kazanılan deneyim sayesinde 18. seviyeye kadar yükselebiliyor. Ayrıca gezgin başarıyla geçtiği her meydan okumayla birlikte deneyim kazanıyor ve bu yolla oyuna adını veren Sigils için yeni bölmeler açıyor. Kahramanlar, bu beceri mühürlerinin kullanımı sayesinde her zaman tek bir role bağlı kalmak zorunda olmuyor. Böylece devasa tank karakterler ayrıca vazgeçilmez destek birimleri haline gelebiliyor ya da en ön saflarda verdikleri hasarı önemli ölçüde artırabiliyor. Hikaye modunda elde edilen ek eşyalar yalnızca motivasyonu artırmakla kalmıyor, kendi savaşçılarının bir uzmanlık daha edinmesine izin veriyor ve deneyler yapmaya teşvik ediyor.

- Advertisement -

Free-to-play olan oyun şu andan itibaren AppStore’dan indirilmeye hazır durumda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler