div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Silent Hill(s) beklediğimizden de iyi olabilirmiş…

- Advertisement -

Hikayenin nasıl hayal kırıklığıyla sona erdiği hepimizin malumu ve maalesef bugün üzüntümüzü arttıracak bir detay daha gün yüzüne çıkmış durumda.

Bilindiği gibi Guillermo Del Toro ve Hideo Kojima öncülüğündeki proje geçtiğimiz aylarda patlamış ve sessizliğe bürünmüştü. Biz de oyunun çıkmış olsa ne kadar muhteşem olabileceğini düşündük, düşündükçe de üzüldük. Guillermo Del Toro’nun bugün paylaştığı bir tweet ise bu hayal kırıklığını bir kat daha arttırdı maalesef.

Tweet’ten görebileceğiniz gibi Silent Hills ekibinin arasında bugüne kadar adı geçmemiş büyük bir usta da yer alıyordu. Manga sanatı ve korku türünü bir araya getirme konusunda en iyilerden biri olan büyük üstad Junji Ito’da Silent Hills’in yaratıcı ekibi arasındaymış meğer ki zaten manga türüne ilgi duyan okuyucularımız fotoğrafı gördükleri andan itibaren başlarını ellerinin arasına almışlardır.

Silent Hill serisindeki her biri birbirinden korkunç, birbirinden ilginç mahlukları bir de Junji Ito’nun kaleminden düşünün şimdi. Galiba gerçekten de çok şey kaçırdık.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler