div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyrim’e el çizimi grafikler!

- Advertisement -

The Elder Scrolls serisinin bir sonraki oyununu daha çok bekleyeceğimiz resmi ağızlardan duyurulduğuna göre modlarımıza geri dönebiliriz.

Kendi adıma konuşayım, ben hala modlar sayesinde (Gates of Aesgard gibi) neredeyse 100gb yer kaplayan, 45 bin çeşit kılıç, 10 bin çeşit kalkan gibi saçmasapan ebatlarda bir içeriğe kavuşan Oblivion’ı oynuyorum ve Skyrim’e daha başlamadım bile! Bunu baştan diyorum ki “bu ne biçim mod, oyunun canına okumuş” benzeri tepkileri en baştan savuşturmuş olayım. 🙂

Arkadaşlar Reddit üzerinden ilerlemesini takip edeceğimiz modumuz oyunun grafiklerini alıp el ile çizilmiş, yuvarlaklaştırılmış, pastel renklere bezenmiş grafiklere dönüştürüyor. Kısaca oyunun canına okuyor, tabii bu elbette benim görüşüm. Reddit üzerinden neden bu kadar olumlu eleştiriler aldığını anlayamamış olsam da modun bittiğinde Skyrim Nexus üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacağını belirteyim, eğer oyunu bu şekilde deneyim etmek isterseniz Reddit sayfası şurada.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler