div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyrim’in Daedric baltası yeniden dövüldü!

- Advertisement -

The Elder Scrolls’un Morrowind-Oblivion-Skyrim üçlüsü gibi modlanabilir yapımlarda hep hatırlanacak silahlara imza atmak ne kadar zordur bir düşünsenize?

Yani biri gidiyor Nexus’e giriyor ve ışın kılıcından tutun da Kadir İnanır’ın filmde odun keserken yanlışlıkla bacağını kestiği baltaya kadar her şeyi ama her şeyi bulabiliyor. Mass Effect temalı kılıçlardan frizbilere kadar. Bir de şunu düşünün, bu üç oyunu modlamadan oynayan insan neredeyse yok. Yani ben Skyrim’e hiç başlamadım ve hala Oblivion oynuyorum. Oyunun toplam boyutu 100gb civarında ve sırf silah seçeneği 40 binin üzerinde. Normalde “epic” bir kılıç benim halihazırda kullandığım Deliverance adlı claymore’un yanında şaka gibi kalıyor, iz falan bırakmıyor.

İşte bu ortamda bile Skyrim’in Daedric baltası kendisini sevdirip hatırlatmayı başardı. Adına dörtlükler düzüldü, dövmeler yapıldı, duysaydı Manowar şarkı bile yapabilirdi, o derece. İşte Man at Arms ekibi de bunca talebi görmezden gelemeyip baltayı baştan dövdü, hem de oyundakinden bile muhteşem bir şekilde. Arkanıza yaslanıp keyifle izleyin.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler