div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Skyrim motoruyla yapılan Morrowind’in son görüntüleri ve seslendirmeleri paylaşıldı!

- Advertisement -

Eski Elder Scrolls Morrowind oyununu, Skyrim’in oyun motoruyla birleştiren yeni oyun Skywind’in son olarak seslendirmeleri paylaşıldı. Bu sefer ki videolarda seslendirilmiş karakterlerin konuşmaları mevcut. Seslerin Morrowind’den alınmış olmasına dikkat çekmek isteriz ve oyunda ki diyalogların hiç de kısa olmadığını düşünürseniz, seslendirmeleri yapmak gerçekten hiç de kolay bir iş değil. 40.000 satırlık diyalogdan oluşan oyun için 100’den fazla ses aktörü iş başında. Performansların bazılarını aşağıdaki videolarda bulabilirsiniz.

Oyunun savaş müziğinin yapımı sonlara yaklaştığını söyleyen ekip bir de kısa bir savaş müziğini içeren bir video paylaştı. Oyunun ana müziğinin bestesi bir süre önce bitmişti zaten.

Skywind ticari olmayan bir oyun ve oyuna sahip olabilmek için hem Morrowind (Bloodmoon ve Tribunal genişletmeler dahil) hem de Skyrim’e (Dragonborn genişletmesi dahil) sahip olmanız gerekiyor. Oyun Skyrim’in oyun motoruyla yapıldığı için sistem gereksinimleri de ona göre olacak. Morrowind ve Skyrim’in korsan versiyonları sayılmıyor bu arada belirtmek isteriz.

- Advertisement -

Skywind henüz Alpha aşamasında ve henüz halka açık değil. Geliştiricilerin dediğine göre, oyunun törpülenmesi gerektiği bir an gelecek ve o zaman oyunu betaya geçirecekler ki feedback alabilsinler. Oyunun hala yapım aşamasında olduğunu belirten geliştiriciler şuan kimsenin bug olup olmadığını ya da herhangi bir içeriğin bitip bitmediğini anlamasının imkansız olacağını söylediler. Oyunun çıkış tarihi için veya Beta çıkış tarihi için henüz bir tarih belirtilmedi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler