div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Slain’in çıkışı Ocak ayına ertelendi!

- Advertisement -

Evet maalesef, haberler bu şekilde. 9 Aralık’ta çıkarılması planlanan oyunun 27 Ocak 2016 tarihine ertelendiğini geliştirici Wolf Brew Games’in, Destructoid’e yaptığı açıklamadan öğrenmiş bulunuyoruz. Slain Steam’de çıkması beklenen, Castlevania tadında, çok da güzel gözüken bir PC projesi.

Gecikmenin sebeplerine gelince, aslında tamamen oyunun çok kapsamlı olmasıyla ilgili. Oyun üzerinde neredeyse iki buçuk yıldır çalışmalar yapılıyor. Oyunun hazırlık aşamalarında geliştirici ekip tarafından türlü animasyonların paylaşımının yapılmasına da önem gösterilmiş ki göze hoş geldikleri kesin.

Oyun güzel görünüyor ve yapımcı oyunun 15 saat civarında, tadında bir oynama süresi olacağını belirtiyor, bu süre zarfında sizi şimdilik 7 adet bölüm sonu canavarı bekliyor.

Oyunda biraz Blackthorne havası sezebilirsiniz. PC, PS4, Xbox One ve Vita edition’da oyunu oynayabilmek için gözlerinizi Slain’den ayırmayın deriz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler