div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SMITE’ın yeni tanrısı Khepri!

- Advertisement -

Smite, MOBA piyasasında takdirimi kazanan nadir oyunlardan biridir. Kendine has oynanışıyla diğer “MOBA devlerinin” kitlesine de bulaşmadan kendi kitlesini oluşturabilmiş ve gayet başarılı olmuş bir oyun. Oyunda kahraman olarak mitolojik tanrıları veya tanrıçaları seçebiliyoruz. Her geçen gün karakter listesine bir yeni tanrıyı ekleyen Smite, bu defa yeni karakter olarak Khepri’yi oyuna ekledi.

Mısır mitolojisinden olan Khepri biraz komik bir unvana sahip. “Scarab King” yani “Bok Böceği Kralı” olarak anılan Khepri açıkçası tanrı olarak ciddiye almakta biraz zorlanabilirsiniz. Ancak eski Mısır’da bu böcekler kutsal sayıldığından Khepri’de bu mitolojide kendine bir yer bulmuş. Khepri menzilli saldırılar kullanabilecek ve bu saldırılar düşman üzerinde zaman geçtikçe hasara neden olabilecek. Bunun dışında arkadaşlarının sağlığını yenileyerek destek rolüne bürünebilecek ve nihai yeteneğiyle arkadaşlarını kavganın ortasından çekerek ölümden kurtarabilecek.

Hi-Rez Studios’un en saygı duyduğum yapımı Smite bir kez daha ilginç bir karakteri oyuna katarak güzel bir iş yaptı.

1600x900

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler