div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sniper Elite 4’ün ilk oynanış videosu yayımlandı!

- Advertisement -

Daha önceki üç başarılı oyunu ile, çalıların arasına pusma arzumuzu tatmin eden Sniper Elite serisinin yeni oyununun ilk oynanış videosu yayımlandı.

Yapımcı Rebellion grafiklere odaklandığını görebiliyoruz ve bu ilerleme göz yaşartacak boyutlarda. Daha önceki iki oyun hatırlanacağı gibi Asura Engine kullanıyordu ve herhangi bir resmi veri olmasa da yeni bir grafik motoruna geçildiği hemen hemen kesin. Üstelik bu jenerasyon geçişi sadece grafiklerin gelişmesini sağlamamış, çok daha büyük ve serbest haritaların tasarlanmasına da olanak vermiş. 1943 yılında geçen oyunda, İtalya kıyılarındaki Nazi kalelerinden Monte Cassino’dan esinlenmiş dağlara ve uçsuz bucaksız ormanlara kadar pek çok farklı mekan olacak ve oyun eskisinden çok daha fazla serbestlik vadediyor. Tüm bunlara karşın yapımcı Rebellion oyunculara Sniper Elite 4’ün hem PS4, hem de Xbox One’da 1080p çözünürlükte çalışacağının müjdesini de verdi. Sniper Elite 4 bu yılın sonunda çıkmış olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler