div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sociable Soccer’ın Kickstarter projesi iptal…

- Advertisement -

Jon Hare’den Eurogamer’a iptal açıklaması geldi.

Sociable Soccer Kickstarter için yatırımlar yapan Jon Hare geri adım atmak durumunda kaldı. Sensible Soccer’ın devamı olarak 300.000 sterlin sermaye talebiyle oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da hayata geçirmek isteyen Sensible Software kurucusu ve başarılı video oyun tasarımcısı Hare, kickstarter’ın bitimine 15 gün kala sadece 32.498 sterlin toplayınca kickstarter’a son verdi ancak oyunu geliştirmeye devam edeceğini açıkladı.

Sociable Soccer’s Kickstarter’ın medya, web siteleri ve çeşitli oyun yayın organlarında uyandırdığı sesin göz ardı edilemeyeceğini de söyleyen Hare, Kickstarter sayfasına da ilgiyi çekme adına çalışmalarını sürdürdüklerini ekledi. Muhtemelen daha iyi bir sunum ile beraber oyun şansını bir defa daha deneyecek.

Jon Hare bundan iki hafta önce Eurogamer’a yaptığı açıklamada oyunu tasarlamaya yaklaşık bir ay önce başladığını söylemişti. Oyunu makul, eskisinden ödün vermeyecek ölçüde 3D’ye çevirme planları olan Hare birden fazla kamera açısı için çalışmalar yaptıklarını da Eurogamer’a anlatmıştı.

Sonuçta Hare’in elinde hayata henüz geçirilmemiş de olsa başarılı olabileceği varsayılan bir proje bulunuyor. Bu projeyle de ilgilenen yayıncıların veya oyun meraklılarının olduğu kesin. Oyunun piyasaya sürülüp sürülemeyeceğini ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz. Umarız Hare’ın bu pozitif tutumu devam eder diyelim.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler