div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

SOMA için Webisode’lar hazır!

- Advertisement -

Amnesia serisinin yaratıcısı Frictional Games’in son oyunu SOMA geçtiğimiz hafta piyasaya çıktı bilindiği gibi, oyundan önce olanları konu alan Webisode’ları da hazır.

Amnesia serisinde amnezi hastası bir kahramanımız vardı ve mümkün olduğunda karanlıktan kaçınarak ve sakinleşmeye çalışarak onun akıl sağlığını korumaya çalışıyorduk. SOMA’da ise kahramanımız amnezi hastası değil ve görev yaptığı PATHOS-2 adlı su altı araştırma tesisinde yaşanan bir kazanın ardından karşılaştığı birbirinden dehşet verici olayların arasında kalmış durumda. Oyun yine birinci kişi kamerasından oynanan bir dehşet oyunu olacak ve görüldüğü kadarıyla oyun motoru da eski oyunları oynadıysanız kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor.

Bugünden başlayarak 5 Ekim tarihine kadar sürecek olan Webisode’larda PATHOS-2’de neler olup bittiği hakkında bilgi sahibi olacağız, elbette oyunu oynamayanların izlemesini önermiyoruz zira aşağıdaki ilk bölümde bile ufak ufak spoiler’lar söz konusu, kendi adıma ben hemen kapattım videoyu zira oyundan aldığım tadı engelleyecek bir webisode’u Woody Allen bile çekse arkamı döner kaçarım, spoiler düşmandır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler