div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony Super Nintendo gerçekmiş!

- Advertisement -

Senelerdir bazı promosyon posterleri dışında gerçekliği tartışılan bir efsane daha açığa çıktı, çok nadir bir Sony Super Nintendo prototipinin videosu yayınlandı.

Bilinen bir hikayedir, Nintendo peynir ekmek gibi satan SNES’i bir CD sürücü ile güçlendirmek ister ve bunun için Sony’ye talepte bulunur. Bundan sonraki kaynaklar biraz tutarsız, bazıları Sony’nin Nintendo’nun başarısızlıkla sonuçlanacak Phillips ortaklığı öncesinde az sayıda prototip ürettiğini söylerken, bazı kaynaklar böyle bir prototip aşamasına gelinemediğini belirtiyor. Geçtiğimiz aylarda fotoğrafları yayınlanan ve üzerinde Sony Playstation armasını da görebileceğiniz prototip de aynı şekilde kuşkuyla karşılanmış ve gerçek olup olmadığı tartışmaya açılmıştı.

Bu fotoğraflarda SNES’in yapısını ve Sony’nin adını kullanan, CD-Rom ile desteklenen bir ürün gözüküyordu ve ürünün vaktiyle Sony ile ortak çalışan bir teknoloji firmasının kapanmasından sonra çöpte, “imha edilecek ürün ve dökümanlar” arasında bulunduğu rivayet ediliyordu.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz üzere ürün gerçek ve kötü bir kopya gibi de durmuyor, rivayete göre Nintendo’nun Phillips ile umulmayan ortaklığı Sony’nin elinde kalan az sayıdaki prototipin doğumunu Sony Playstation adı altında gerçekleştirmesine yol açmış.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler