div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony’den Playstation VR için yeni oyunlar!

- Advertisement -

Sony, Playstation için üç farklı yeni oyunu duyurdu.

İlk oyunumuz Statik. Bir bulmaca oyunu olan ilk oyun, Tarsier Studios tarafından geliştirilmekte. Geliştiriciler, çetrefilli bir oyun yapmak yerine oyuncuları VR’a alıştırmak amacıyla daha basit ve eğlenceye dayalı oyunlar yapmanın uygun olduğunu düşünüyorlar.

Sıradaki oyunumuz ise Rock Band’dan Harmonix Music VR: The Dance. Bu oyun ise sizi tam bir DJ’e çeviriyor. Oyunun her ne kadar 17 şarkısı bulunsa da, USB’niz ile PS4’e kendi şarkılarınızı yükleyebiliyorsunuz.

Oyunun Ekim’de çıkması bekleniyor.

Son oyunumuz How We Soar’da ise bir anka kuşunun sırtında büyüleyici bir dünyaya doğru yola çıkıyorsunuz. Penny Black Studios tarafından geliştirilen oyunda DualShock 4 ile kontrolü sağlıyorsunuz.

- Advertisement -

Penny Black genel müdürü Tom Turner: “Hiç Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmindeki hippogriffe binmenin nasıl olduğunu hayal ettiniz mi? Veya Hiç Bitmeyen Öykü’de Bastian’ın Şansejderi Falkor ile uçarken hissettiklerini? İşte yarattığımız bu dünyada tam da bunları hissetmenizi hedefliyoruz,” diyerek oyunun amacını da Playstation Blog’unda açıkladı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler