div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sony: “The Last Guardian’ı PS3’e çıkarmayı başaramadık.”

- Advertisement -

Oyun dünyasında PlayStation oyun konsollarından tanıdığımız Sony, The Last Guardian ismindeki 2007 yılında çalışmalara başlanmış olan aksiyon ve macera oyunu hakkında oyunu PS3’e çıkaramadıkları için “Teknik sıkıntıları halledemedik ve başarısız olduk” açıklamasını yaptı.

The Last Guardian’ın yönetmeni Fumito Udea “Bildiğiniz gibi, bir yapımda her zaman ertelemeler olur. Teknik prolemler bu erteleme sebeplerinden bir tanesidir ancak bununla bilrikte benim kontrolümde olmayan bir çok problem de vardı. Büyük ihtimal proje bittiğinde rahat edeceğim. Playstation 3 ise benim bir şeyler yapmamı kısıtlamıyordu.” açıklamasını yaptı. Sony’s Worldwide Studios’un başkanı Shuhei Yoshida ise The Last Guardian’ın PS3’e çıkarılamaması hakkında “Basitçe başarısız olduk. Hayır, bunu yapamayız diyerek karar verdik. 2009 yılında gösterdiğimiz fragman oyunun gelişme aşamasındaki sistemiyle oluşturulmuştu. Oyun gelştirildikçe adım adım PS3’de FPS hızı düşmeye ve görüntü yumuşamaya başladı.” açıklamasını yaptı.

Öte yandan oyunun 2016 yılında çıkarılması planlandığını duyurmayı unutmayalım. Sizce The Last Guardian bu kadar uzun bekleyişe değecek mi?

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler