div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sosyal medyada yıldız olun!

- Advertisement -

Sosyal medyanın gözde mecralarında ustalıkla ilerlemenin püf noktaları bu webinarda.

CHIP Online ve Bilge Adam Akademi işbirliği ile hazırlanan çok özel webinarlar serimiz başlıyor!

Hepimizin şu veya bu şekilde kullanmakta olduğu sosyal medya, hem bireyler hem de kurumlar için vazgeçilmez bir iletişim kanalı haline geldi. Artık sesinizi duyurmak için sosyal medya mecralarını kullanmanız şart. Çünkü iş dünyasındaki rakiplerinizin bu alana özel zaman, para ve insan kaynağı yatırımı yaptığı bir ortamda kendinizin veya kurumunuzun bilinirlik, imaj, müşteri memnuniyeti, anlık iletişim gibi gereksinimlerini sosyal medyasız karşılamanızın yolu yok.

Peki, Facebook’tan Twitter’a, Instagram’dan LinkedIn’e, YouTube’dan Tumblr’a kadar farklı platformlarda nasıl başarıyla ayakta kalacaksınız? Bilge Adam Dijital Medya Eğitmeni Burhanettin Mirzooğlu, sosyal medyada yıldızınızı parlatmanın sırlarını kendine has üslubuyla anlatıyor.

Canlı Yayınımız, 26 Kasım Perşembe günü saat 14:00’da CHIP Online‘da olacak. Sosyal ağlarda takipçilerinizi artırmanın yolunu arıyorsanız, bizce kaçırmayın!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler