div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Space Engineers için serbest dalış vakti!

- Advertisement -

Bahsettiğimiz oyun Space Engineers ve Steam’de son zamanlarda çok popüler bir oyun! En az Kerbal Space Program kadar da meşhur.

Son zamanlarda moda olan kompleks Sandbox oyunlar özellikle Twitch üzerinde fena halde rağbet görmekte. Bunların en popüler olanları ise Space Engineers ve Kerbal Space Program bilindiği gibi. Space Engineers’e gelecek olan son update ise tıpkı RedBull Stratos etkinliği ile dünya çapında meşhur olan Felix Baumgartner’ın yaptığı gibi uzaye yerleştirdiğiniz bir platformdan serbest dalış imkanı veriyor.

O halde uzay geminizden çıkmak için hala neyi bekliyorsunuz? Hangi gezegenden yeryüzü atmosferine serbest düşüşe varsınız? Üstelik tek bir yüklenme ekranı bile olmadan!

Yok böyle bir düşüş!
Size küçük çılgın bir detay verelim. Bu video 4x normal oyun hızında ilerleme gösteriyor. Yani aldatıcı bir intihar atlayışı gibi düşünebilirsiniz. Gerçekte yaklaşık olarak dört dakikalık bir süre söz konusu.

Size oyun esnasındaki tavsiyemiz, sakın aşağı bakmayın!

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler