div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Citizen çılgınlığı 100 milyon doları geride bıraktı!

- Advertisement -

Her şey yolunda giderse bu yıl sonunda tamamlanması beklenen Star Citizen’ın toplam geliri inanılmaz rakamlara ulaşmış durumda.

Bu kadar büyük bir oyun için 100 milyon dolar rakamı çok etkileyici gelmeyebilir. Ancak oyunun henüz tamamlanmadığını, komşunun bilgisayarında bulunmayacak kadar kısıtlı bir kitleye hitap ettiğini, kickstarter’da 1.5 milyon dolarlık bir hedefle yola çıktığını ve çok değil birkaç yıl öncesine kadar Chris Roberts’ın fikirlerinin büyük dağıtımcılar nezdinde pek takdir görmediğini düşünün, işte o zaman bu rakamın nasıl muhteşem bir başarı olduğuna ikna olacaksınız.

Chris Roberts kesinlikle en risksiz projeyle çıkmadı yola, tahayyül sınırlarının üzerinde büyüklüğe sahip dev bir evren, müthiş detaylı bir oynanış, ciddi para dökülen bir hikaye modu ve elbette oyun içi para ile alamayacağınız, cebinizden gerçek para çıkmasını gerektirecek gemiler. Oyunda şu an satın alabileceğiniz en pahalı gemi olan Constellation Aquila’nın fiyatı tam 275$.

Aquila_Storefront

Etkilenmediniz mi? Öyleyse bir etkinlik sırasında 2500$’a sınırlı sayıda satışa sunulan Javelin sınıfı destroyerlerin anında tükendiğini söylesek? Evet sanal bir gemiden bahsediyoruz, çılgınlığın boyutunu düşünebiliyor musunuz?

Yeterince gördüm mü diyorsunuz? Öyle düşünüyorsanız yanıldınız, oyunda bugüne kadar üretilmiş ve bugünden sonra üretilecek tüm gemileri hizmetinize sunan Completionist Package’in fiyatı tam 15.000$! Bu fiyata dahil olmayan tek gemi ise tahmin edebileceğiniz gibi adına hikayeler dizilen Javelin.

Javelin-Sale

- Advertisement -

1 milyondan fazla oyuncunun para döktüğü oyun bugünlerde 54$’dan başlayan paketler ve Alpha 2.0 versiyonu ile bizlere sunulmakta. Bu fiyata Star Citizen ve oyunun tek kişilik hikaye modu olan Squadron 42 dahil.

Aşağıda Alpha 2.0 fragmanını izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler