div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Citizen’in rastgele yaratılan gezegenlerine bir bakış…

- Advertisement -

Geçtiğimiz günlerde Alpha 2.0 aşamasına geçiş yapan Star Citizen, oyun tarafından rastgele hazırlanan gezegenlerden birinin videosunu paylaştı.

Star Citizen, Alpha 2.0 aşaması ile birlikte oyuncularını açık evren ile buluşturdu. Cry Engine 3’ün müthiş güzelliklerini usule uygun olarak hazırlanan gezegende görebiliyoruz ve oldukça da etkileyici (No Man’s Sky’ın gezegenlerine göre de daha detaylı) gözüküyor.

Nereden bakarsak bakalım Star Citizen tam bir başarı hikayesi aslında hem bilim kurgu hem de sektörün kendisi için. Geçtiğimiz 25 sene içinde ne zaman bir oyun yapımcısı elinde bir bilim kurgu oyunuyla bir dağıtımcının kapısına gitse, kapı duvar oluyor, kimse bu tür oyunları yayınlamak istemiyordu. Dağıtımcılar, daha çok para getiren çocuk oyunlarını, basit, kafa yormayan, hızlı, aksiyon oyunlarını ve elbette konsol oyunlarını tercih ediyorlardı.

İşte bu yüzdendir ki, 1990’larda video oyun dünyasını kasıp kavuran Wing Commander serisi gibi oyunları, sonraki 25 senede bir daha göremedik.

Şimdi ise oyunu gelişmeye devam ediyor ve usule uygun olarak hazırlanan gezegen sistemi oldukça etkileyici gözüküyor. Tanıtımda uzay pilotu öğrencisinden tüm yol boyunca uzaklaşıp rastgele olarak hazırlanmış gezegenin atmosferi ve ortam hakkında bilgi veriyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler