div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Battlefront betası uzatıldı!

- Advertisement -

Star Wars: Battlefront açık betasını deneyemeyenler veya bitecek diye üzülenler için müjde, beta en az bir gün uzatıldı.

EA’den yapılan açıklamada betanın kesin bir bitiş tarihinden söz edilmiyor bir kez, ancak bir gün uzatıldığı ve 13 Ekim tarihine kadar oynanabileceği belirtilmekte. Elbette bu sadece sizin için değil, DICE’ın server kapasitesini bir gün daha test edebilmesi adına alınmış bir karar ve daha fazla uzatılması da ihtimal dahilinde.

Topluluk yöneticisi Matthew Everett, bu testlerin bazı ekstrem durumları ortaya çıkartmakta kendilerine yardımcı olduğunu, oyuncuların kick’lenmesi, bağlantısını kaybetmesi veya bazı durumsal problemlerle karşılaşması gibi sorunların oyunun çıkış tarihi olan 17 Kasım’dan önce çözüleceğini açıkladı.

Bilindiği gibi oyuncular genel anlamda SW: Battlefront deneyiminden çok memnun kalsa da DICE serverlar ile ilgili bazı problemler yaşamış (tüm platformlarda) ve Cuma günü server kapasitesini arttırmıştı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler