div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Battlefront için Supremacy modu!

- Advertisement -

Battlefront’un ilk görsellerinin yayımlandığı zaman daha dün gibi, oysa oyunun çıkış tarihi epey yaklaştı ve artık oynanışta detaylara girmeye de başladık.

Gamescom’da gökyüzünde geçecek savaşlara dair çok doyurucu bir oynanış videosu yayınlanmıştı hatırlayacaksınız. Sadece X-Wing ve Tie Fighter gibi klasikleri değil Z-95 Headhunter gibi uzay Toros’larını ve Tie Advanced ile A-Wing gibi arzu nesnelerini de oyunda görebileceğimizi öğrendik, nihayetinde de Supremacy modu duyuruldu.

Şimdi yeni bir mod duyurulduğunda oyunu ilk başlarda çok benzediğini düşündüğümüz Battlefield 4 ile beraber anmamak olmaz. Tahmin edebileceğiniz gibi Supremacy’de Battlefield 4’ün Conquest moduna oldukça benziyor. Haritada beş bölgeden oluşuyor ve bunlardan ikişer tanesi takımlara oyunun başında paylaştırılmış durumda, start aldığı andan itibaren ise ortadaki bölge için savaş başlıyor. Bundan sonrası ise pek tanıdık değil, canınızın istediği bölgeyi değil, oyunun sizden talep ettiği bölgeyi ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Açıkçası hem oynanışa dinamizm katabilecek, aynı zamanda da sizi evinizde hissettirecek bir mod olacak gibi gözüküyor.

“Supremacy modu için spawn olduğunuzda kendinizi piyadeler, kahramanlar, Walker’lar ve Starfighter’larıyla dolu, tek kelimeyle muazzam bir cephe savaşının içinde bulacaksınız. Kendinizi çok yoğun ve odaklanmış bir Star Wars aksiyonunun içinde bulmaya hazırlanın”

Supremacy çoğu bakımdan oyunun en yoğun ve en sevilen modu olacak gibi gözüküyor. Sağa sola baktığınızda Darth Vader’dan Luke Skywalker’a, AT-AT’lerden çöp kamyonundan bozma Y-Wing’lere, Boba Fett’e kadar Star Wars dünyasına ait detaylarla karşılaşmanız mümkün olacak.

“Kontrol noktalarını elde tutmak için Darth Vader gibi bir karakteri kullanmak çok avantajlı olabilir, çünkü bildiğiniz gibi dizlerinin üstüne çökmeden önce epey hasar kaldırabiliyor. Düşman hatlarının arasına sızmak veya ihtiyaç olduğunda da savunmaya yardım etmek için de Luke Skywalker veya Boba Fett gibi karakterler kullanmak düşmanlarınıza karşı size avantaj sağlayacaktır.”

Şimdiye kadar anlattıklarımızdan da anladığınız üzere Supremacy haritaları yerde AT-AT’lerin, gökte de Starfighter’ların rahatça manevra yapabileceği kadar büyük olacak. Kısaca eğer oyunu sandbox modundaymış gibi tüm detaylarını özgürce hissederek deneyim etmek isterseniz bu mod tam size göre.

- Advertisement -

SW: Battlefront 19 Kasım tarihinde PC ve yeni nesil konsollar için gelecek.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler