div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Battlefront İngiltere’de zirvede!

- Advertisement -

Star Wars serisinin sabırsızlıkla beklenen en yeni oyunu Star Wars: Battlefront İngiltere’de zirvede başladı.

DICE tarafından geliştirilen, Electronic Arts’ın yayımladığı Star Wars: Battlefront İngiltere satışlarında zirveyi kaptı! Perşembe günü İngiltere’de piyasaya çıkan Battlefront satışlarda Call of Duty: Black Ops 3, Fallout 4 ve FIFA 16 gibi isimleri geçerek büyük bir başlangıç yaptı. Battlefront daha önceki Star Wars: The Force Unleashed oyunundan yüzde 117’lik bir artışla satarak İngiltere satışlarına zirveye oturdu.

Oyuncular Battlefront’u en çok PS 4 platformunda sevmiş gibi görünüyor. P-Stats’ın verilerine göre Star Wars: Battlefront’u PS4 platformunda 183 bin 329 oyuncu, Xbox One’da 104 bin 993 ve PC platformunda ise 48 bin 292 oyuncuya sahnelik yaptı. Aralık’ta çıkacak olan Star Wars: The Force Awakens filmi ise bu oyunun üstüne tatlı gibi gelecek.

Star Wars: Battlefront’tan etkilenen geçen haftanın zirvedeki ismi Fallout 4 üçüncülüğe düşerken Call of Duty: Black Ops III etkilenmeyerek ikinciliğini koruyor. FİFA 16 ise bir aşağı bir yukarı çıkarken bu haftayı dördüncü bitiriyor.

İngiltere satışları, top 10 listesi şöyle:

1- Star Wars: Battlefront
2- Call of Duty: Black Ops 3
3- Fallout 4
4- FIFA 16
5- Rise of the Tomb Raider
6- Lego Dimensions
7- Assassin Creed: Syndicate
8- Minecraft Story Mode
9- WWE 2K16
10- Need for Speed

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler