div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars: Battlefront’ta oyun içi alım olmayacak!

- Advertisement -

Star Wars: Battlefront’da birden fazla çeşit oyun içi para birimi bulunacak ama iyi haber, microtransaction bunlardan biri değil…

Battlefront’un tasarım direktörü Niklas Fegraeus yaptığı açıklamada oyuncuların daha iyi oyun içi eşyalara kavuşmak için gerçek para harcamak zorunda olmayacaklarını açıkladı. Fegraeus oyundaki ekonominin oyun içi performansınıza bağlı olduğunu, ilerledikçe ve challenge’ları geride bıraktıkça kullanımınıza sunulacak şeyleri bu oyun içi para ile satın alabileceğimizi belirtiyor. Evet doğru tahmin ettiniz, oyunda bir şeyi satın almanın tek yolu bu; Oynamak, daha iyi oynamak, bölüm geçmek ve kazandığınızı oyun içi eşyalara aktarmak, cebinizden bir kuruş bile harcamadan.

Buna göre oyunda para kazanmak için beraber çalışan birden fazla sistem var. İlki anlattığımız gibi, oyunda ilerliyor, daha başarılı oluyor, puan kazanıyor ve bunu oyun içi paraya çeviriyorsunuz, daha fazla başarılı oldukça kazandığınız ödül miktarının katsayısı da yükseliyor. Ağırlık bu sistem üzerinde. Bununla beraber size sunulan challenge’lar, ödüller ve diğer bazı mekanikler de söz konusu ve bunlar üzerinden de para kazanmanız mümkün.

SW: Battlefront’un açık betası 8-12 Ekim tarihleri arasında aktif olacak ve oyun 19 Kasım tarihinde PC, PS4 ve Xbox One için hazır hale gelecek.

battlefronts-styling-is-pure-star-wars-but-its-a-battlefield-game-at-heart-144403307617

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler