div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Star Wars Battlefront’un yeni oyun modu: Drop Zone

- Advertisement -

Bu aynı King of the Hill gibi bir mod. Hemen inelim detaylara. Endor, Hoth, Sullust ya da Tatooine gibi gezegenlerde oynayabileceğiniz 8v8 PVP savaş. Empire ve Rebel takımları drop pod alanlarını ele geçirip tutmak için savaşacaklar. Eğer tüm 5 alanı da alırsanız takımınız kazanıyor. Ya da 10 dakikalık oyun modu içinde en fazla puana sahip olan takım kazanıyor.

Baş level tasarımcısı Dennis Brännvall bu konuda baya heyecanlı olsa gerek ki uzuncana bir konuşması var;

Bu oyun modu, Star Wars: Battlefront’taki diğer tüm oyun modları gibi ince ayrıntılarla yapıldı. Hızlı action-packed düşüncesini seviyoruz çünkü bu oyun modlarında ne yapacağınızı ve ya nereye gideceğinizi koşarken düşünmeniz gerkeiyor. Camperlık gerçekten bir işe yaramıyor. Drop Zone’u Endor’da, Swamp Crash Site’ta oynamak benim favorim. Harita bir kaç güzel dar geçide sahip ancak genel olarak gerçekten akışkan(her yere gidebildiğimiz) ve heyecan verici çünkü düşmanlar her yerden saldırabiliyor.

EA ekran görüntüsü paylaşmak yerine aşağıda verdiğimiz resmi paylaştı. SW: Battlefront, 20 Kasım’da PC, PS4 ve Xbox One’a çıkacak.

309950-144178543068

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler