div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steam Cadılar Bayramı satışları devam ediyor!

- Advertisement -

Bu haftasonu PC veya Mac’te oynayacak korkunç bir şeyler mi aramaktasınız? Steam Cadılar Bayramı satışlarına göz atmayı denediniz mi? Pazartesi banka hesabınızı kontrol ettiğinizde esas korkuyu yaşıyor olacaksınız!

Geri iade neden başlıklarına bakıldığında ürkseniz de yavaş yavaş yayılma devam ediyor. Mesela GTA 5 (120TL) Cities Skylines (24.50TL), Pillars of Eternity (32.50TL) ve Prison Architect (33TL) gibi.

Ancak ciddi anlamda korku içerikli oyunlar da mevcut. Örneğin; Resident Evil 4 (19TL), Dead Space 1 & 2 (her biri 7.75TL), The Vanishing of Ethan Carter (10.54TL). Slender: The Arrival (3.60TL) SOMA (42TL).

Bu oyunlar gerçekten sudan ucuz ve hepsi muhteşem.

Cadılar Bayramı satışları için 76 sayfalık oyunlar listesi 02 Kasım Pazartesi günü sabah 10.00’da sona eriyor olacak. Unutmayın arama motorunu kullanırken daha kolay oyun bulabilmek için kutucuklara tik atma sistemiyle filtreleme yapabilirsiniz. Eğer sizin de herhangi bir oyunla ilgili iyi pazarlık önerileriniz varsa lütfen paylaşın.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler