div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

- Advertisement -

Birçoğu oyuncunun deli gibi oyun almak için beklediği indirimlerin bol olduğu Steam yaz indirimlerinin tarihi sızdırıldı. Hemde Steam’in kendi VK hesabından.

Steam’in indirimleri ilk defa sızdırılmadı daha önce 2013 yılında Steam’in sonbahar indirimleri de sızdırılmıştı. Rus sosyal platformlarından biri olan VK’de Steam’in hesabından bu yıl düzenlenecek olan Steam yaz indirimlerinin ne zaman başlayacağı, ne zaman biteceği ve indirim planları hakkında bilgiler Rusça olarak sızdırıldı. Yazılan bilgilere göre 11 Haziran tarihinde Moskova saatine göre akşam saat 8’de indirimler başlayacak. 20 Haziran tarihinde bazı oyunlar indirimi kaçıran oyuncular için tekrar indirime girecek ve 22 Haziran tarihinde akşam saat 8’de de indirimler bitecek.

Öte yandan sızdırılan bilgilere göre indirimlerin Türkiye’de de 11 Haziran tarihinde akşam saat 8’de Steam yaz indirimlerinin başlayacağını duyurmayı unutmayalım.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler