div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steamboy seneye geliyor!

- Advertisement -

Hadi itiraf edin, kaçınız bu Steam makineleri fikri ilk ortaya atıldığında gerçeğe dönüşebileceğini düşünmüştü?

Öyle veya böyle, Steam’le sınırlı ve PC ile aynı fiyata, sadece oyuna adanmış, koltuğunuzda oturup oyun oynayabileceğimiz bir makine olarak pek fazla ilgimizi çekmediyse de Steam makineleri yakında geliyor. Pek çok farklı marka, fiyat ve formatta 10 Kasım’da piyasaya çıkacaklar ve yeni modeller de tanıtılmaya aynı hızla devam ediyor. Ayrıca Steam’in Gamepad’i de yolda ve açıkçası şimdiye kadar gördüğümüz her şeyden daha fazla onun için meraklandık.

Steamboy’a geçersek, öncelikle babasını bir kazan patlamasında kaybettikten sonra buhar makinelerine ilgisi ve yeteneği azalmak yerine artan bir çocuğun hikayesini bizlere sunan 2004 yapımı anime filmi hatırlamak gerek, izlemediyseniz de mutlaka öneriyorum. PsVita benzeri bir el konsolu olan Steamboy (yeni ve beğenmediğimiz adı ile The Smach Zero) ise diğer Steam makineleri gibi 10 Kasım’da 300 dolar fiyat ile ön siparişe açılacak ve önümüzdeki yılın sonlarında satışa çıkması bekleniyor.

İlk gün 1000’in üzerine steam oyununu tam performans ile çalıştırabilecek kadar güçlü olduğu belirtilen ve Steam OS’la çalışan ürün 4GB RAM, 720p dokunmatik ekran, HDMI çıkışı, Bluetooth, WiFi ve 32GB iç artı SD kart ile genişletilebilir hafıza gibi özelliklere sahip. Grafik işleme kapasitesi ve işlemci gücü hakkında ise henüz bir bilgi yok.

The-SMACH-Zero-formerly-known-as-the-SteamBoy (1)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler