div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steam’de çalıntı oyun söylentileri!

- Advertisement -

Steam’in indie oyunlara verdiği destek ve bu oyunların toplam satışlar içindeki payı giderek artarken, pastanın büyüklüğü bazı ilginç iddialara da neden oluyor.

Big Fish Legends’ı bilir misiniz? Biz bu haberi yapana kadar adını bile duymamıştık açık konuşmak gerekirse. Steam sayfasına girdiğinizde yapımcı ve üretici koltuğunda tanınmış firma olmayan Igry.ru bilgisi yer alıyor. Ancak Destructoid’e gelen isimsiz bir ihbar mektubuna göre bu bilgi gerçek değil ve oyun bir şekilde gerçek geliştiricilerinin elinden alınmış durumda.

Igry.ru bir yapımcıdan çok binlerce flash oyununu bir arada bulabildiğiniz sitelerden bir diğeri gibi geldi bize ilk başta, haliyle bu türdeki diğer sitelerde olduğu gibi bu oyunların hakları konusunda da ciddi şüpheler olması doğal, bu konuda oyunun rusça sitesinde dağıtımcısı olarak gözüken Alawar Entertainment’tan da herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Big Fish Legends oyununun daha greenlight aşamasındayken bile olumlu oya karşılık oyunun cd key’lerinin dağıtılması hususunda kullanıcıları ayarlaması sebebiyle Valve’in şimşeklerini üzerine çektiğini de hatırlatmış olalım.

970f1bf9332efb34ba3a93cbc5c09187-620x

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler