div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Steam’in son çılgınlığı: Rocket League

- Advertisement -

Steam’de gün geçmiyor ki yeni bir oyun, milyonlarca dolarlık dev yapımları gölgede bırakıp spot ışıklarını üzerine çekmesin.

Daha önceki zamanlardan ilk aklımıza gelenler Spintires, Hatred ve ARK: Survival Evolved. Bu oyunlar daha çıktıkları anda dev yapımları satış anlamında peşinde bırakmayı başarmış, nispeten daha mütevazi bütçelere sahip, daha ucuz yapımlar. Şimdi de bunlara bugün satışa sunulan Rocket League eklendi. Oyun şu anda ARK – Survival Evolved’ın ardından satışlarda ikinci durumda.

Oyun sektöründe günün en büyük muhabbet konusu olan Rocket League bildiğimiz formatların biraz dışında, basitçe 8 kişi bir araya gelip, otomobiller ile içi su doluymuş gibi fiziklere sahip olan dev bir meşin topun peşinden koşuyoruz. Oyunda kullandığımız araçların kişiselleştirilebilirlik seçenekleri sınırsız diyebiliriz, milyonlarca farklı kombinasyon türetmeniz mümkün. Bir diğer harika özellik de PC ve PS4 oyuncularının aynı maçlarda bir araya gelebiliyor olması, üstelik alınan ilk geri bildirimlere göre bu son derece iyi çalışıyor ve dengeler gayet oturmuş durumda.

Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi oyun cıvıl cıvıl arkadaşlar, sistem ihtiyaçları da ne kadar düşükse eğlence seviyesi bir o kadar yüksek. Ps+ sahiplerine özel bir de sürpriz var, Twisted Metal oyunlarından tanıdığınız Sweet Tooth sadece size özel olarak kullanımınıza sunulacak. Oyun steam’de 31tl fiyat ile satışa sunulmuş durumda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler