div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter 5’in DLC karakterleri ücretsiz olacak!

- Advertisement -

Capcom’un klasikleşmiş dövüş oyunu Street Fighter’ın beşinci oyunu için her gün yeni bir haber çıkıyor. Önümüzdeki yıl yalnızca PS4 ve PC’ye özel olarak çıkacak olan oyunun ilk betası ön sipariş verenler için PS4’e özel 23-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. PC betasının ise bu sonbaharda gerçekleştirileceği açıklandı.

Bilirsiniz. Street Fgiter serisi her zaman yeni bir oyun çıkardığında bu oyunu yıllar boyu yeni karakterler ile destekler. Yeni Street Fighter oyununun da böyle olacağı zaten kesin gibiydi; ancak Capcom bu durumla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Capcom’un açıklamalarına göre oyunculara, oyuna eklenecek yeni karakterlere ücretsiz sahip olabilme imkanı sunabilecekler. Ancak karakterler oyunculara öyle pat diye de verilmeyecek. Oyuncular yeni karakterleri oyunu oynadıkça kazanabilecekler. Bu sistemi ise oyundaki Fight Money isimli yeni bir mekanik sağlayacak. Fight Money oyunu oynadıkça kazandığınız para birimini oluşturacak ve bunu biriktirerek yeni bir karaktere ve hatta sunulan yeni bir içeriğe sahip olabileceksiniz. Ancak bu şekilde uğraşmak istemeyenleri, ”Arkadaş, ben paramı öderim, yeni oyun içeriğimi alırım.” diyen gamsız oyuncular içinse Zenny sistemi geliyor. Gerçek para ödeyerek satın alabileceğiniz Zenny sayesinde yeni oyun içeriklerine veya karakterlere sahip olabileceksiniz.

Capcom bu bilgilerin yanında oyun ilk çıktığında 16 karaktere sahip olacağını belirtti. Bu karakterlerin dördü yeni karakterler olacak. 16 karakterin yedisi açıklandı. Açıklanan karakterler arasında Ryu, Ken, M. Bison, Chun-Li, Cammy gibi tanıdık isimler yanında Nash ve Birdie yer alıyor.

2816203-5_bmp_jpgcopy

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler