div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter 5’in sıkıntılı betası kapatıldı!

- Advertisement -

Capcom tarafından yapılan Street Fighter serisinin en yeni oyunu Street Fighter V, 23 Temmuz tarihinde betaya çıkmıştı. Oyunun yapımcı ve yayımcı firması Capcom, oyunun beta testini daha sonra deneyeceklerini söyledi.

Street Fighter V’in ilk betası geçtiğimiz geçtiğimiz perşembe günü yayınlanmıştı. Oyunda sunuculara bağlanılamama ve sunucudan atma hatası gibi birçok hata bulunuyordu ve oyunun yapımcı firması bu hataları düzeltmeye çalıştı. Ancak yapımcı firma oyunda fazlasıyla hata olduğunu fark edince betayı kaldırdı. Capcom temsilcilerinden biri “Üç günlük denemeden sonra elimize değerli veriler geçmeye başladı ve oyuncuların büyük çoğunun oyunu oynarken iyi bir deneyim yaşamadığını hissettik. Bu yüzden karar verebileceğimiz tek rota oyunun sunucularını oyunu düzeltene kadar kapatmak oldu. Oyun, oyuncular için en iyi tecrübeyi sağlayacak kapasiteye geldiğinde betayı tekrar yayınlayacağız” açıklamasını yaptı.

Ayrıca Street Fighter V’in sıkıntılarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler