div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V beta’sı başlıyor

- Advertisement -

Tam da Ultra Street Fighter IV’ün sorunları giderilirken, Capcom yakında başlayacak Street Fighter V beta’sının detaylarını açıkladı.

Capcom, Playstation 4’e özel olacak olan beta aşamasının 24 Temmuz tarihinde Türkiye saati ile 04:00’te başlayacağını ve ilk aşamanın beş gün süreceğini belirtti. Bu beş günlük süre içinde kullanıcılara bir single player modu sunulmayacak ve sadece online versus modu aktif olacak. Bu süreçte deneyebileceğimiz ilk karakterler Chun Li, Ryu, Nash ve M. Bison gibi gözüküyor. Buna beta’nın muhtemelen son bir iki gününde Cammie ve Birdie’de eklenecek. İlk aşamada kullanıcılara sunulacak arena’lar ise Bustling Side Street (Çin), Terminal Station (Londra) ve Forgotten Waterfall (Yeni Zelanda).

Sizin de farkettiğiniz gibi ilk beta aşamasında amaç daha çok oyunun online kodunu test etmek gibi gözüküyor. Muhtemelen bir sonraki dalgada bunu tek kişilik veya yerel versus modunun eklenmesi ve daha fazla karakterin beta aşamasına katılması eklenecektir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler