div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V beta’sına siz de katılın!

- Advertisement -

Street Fighter 5 beta sürümü çok yakında Playstation 4 kullanıcılarının hizmetine açılacak, peki bunun için ne yapmanız gerekiyor?

Amerika’da yayınlanacak olan beta sürümüne katılmak çok basit. Parayı veren betayı alır sistemi işliyor. GameStop, Amazon, yada Best Buy’da ön satışta olan Street Fighter 5’i aldığınızda size fazladan bir de kod verilecek. Bu kodlar ile 20 Temmuzda- 23 Temmuz arası beta versiyonunu indirebileceksiniz.

Avrupa için çıkacak olan beta sürümüne katılmak için 15 Temmuz’a kadar bu linkten kayıt olmanız gerekiyor. Eğer tercih edilirseniz 23 temmuz’da indirme linki ve indirme talimatlarıyla bir mail alacaksınız.

Asya ve Japonya’da da durum benzer, tek farkı katılabilmeniz için Playstation Plus üyesi olmanız zorunlu. Meksika ve Güney Amerika’da ise beta’ya katılabilmeniz ancak ön sipariş vermiş olmanız halinde mümkün.

Tekrar hatırlatmak istedik: Bu beta süreci sadece PS4 için. Street Fighter V bu sonbaharda ayrı bir PC betasını kullanıcılara sunacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler