div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V’in ilk yeni karakteri: Necalli

- Advertisement -

Street Fighter V’in Ps4 sahiplerine özel beta’sı bu hafta start alıyor bilindiği gibi, yeni eklenecek dört karakterin ilkiyle de şimdiden tanıştık.

Street Fighter V, neredeyse her gün yeni bir haberle karşımıza çıkıyor. Bu haberlerin büyük bir bölümü de kadroya eklenen yeni karakterlere ait oluyor haliyle. En son haber, yine yeni bir karakter hakkında ama bu sefer Street Fighter geçmişinde olmayan, yepyeni bir karakter söz konusu. Necalli, an itibariyle Street Fighter V kadrosunda yerini aldı.

Tarz olarak oldukça farklı görünen Necalli, ağır kombo saldırılarıyla dikkat çekiyor. Her yeni karakter tanıtımıyla sabır sınırlarını zorlayan Street Fighter V, şu ana kadar tanıtılan karakterlere ve diğer detaylara bakılırsa, dövüş oyunları furyasında yine liderliği yakalayacak gibi görünüyor. Bu sırma saçlı, öfkeli arkadaşın oyun stili ilk başta Zangief ve Blanka’nın bir karmasını andırabilir, açıkçası bu çok da yanlış bir saptama değil.

Uzun menzilli ataklardan ziyade kısa menzilli saldırılarda daha etkili bir karakter gibi gözüken Necalli’nin kim olduğu ve nereden geldiği hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Capcom’un önümüzdeki aylarda bu Necalli’nin hikayesinin yazımını sonlandıracağını ve paylaşacağını tahmin ediyoruz. Necalli’nin dışında oyuna yeni eklenecek olan üç karakterin ne zaman açıklanacağı da belirsiz.

Street Fighter V önümüzdeki ilkbaharda Ps4 ve PC sahipleriyle buluşacak.

Haberler

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler