div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Street Fighter V’in sorunları buradan köye kadar…

- Advertisement -

Street Fighter V perşembe akşamından beri Playstation 4’e özel olarak kapalı beta aşamasına geçti bilindiği gibi.

Bu süreçte oyuncuların saç baş yolmasına yol açan problemler ise can sıkıcı boyutlara ulaştı. Sıradan bir açılış günü sıkıntısı dediğimiz ve açıkçası pek önemsemediğimiz açılış ekranında takılı kalma sorunu ile neredeyse bir gün kaybettikten sonra, Capcom bunu telafi etmek için beta sürecinin uzatılacağını açıklamıştı. O günden beri sorunların daha iyiye gittiğini söylemek de zor.

Meşhur Twitch yayıncısı Maximillian Dood’un Street Fighter V yayını yapma denemesi de çoğu kişiden daha şanslı olmasına rağmen çoğunlukla dakikalarca bağlanmaya çalışmak, server’dan atıldıktan sonra tekrar bağlanmak ve rakip beklemekle geçti. Capcom gün boyunca server’ların kapasitelerini yükseltip sorunlara nokta atışı yapmaya çalışıyor gibi görünse de resmin geneline baktığımızda sorunların azalmadığını, oyunun yerinde saydığını görebilmek çok mümkün.

En sonunda da dün gece aşağıdaki açıklama geldi ve “Bakım” nedeniyle server’lara gün boyunca ulaşılamayacağı açıklandı. Ultra Street Fighter IV PS4 versiyonu kendisini yeni yeni bulmaya başlamışken üstüne Street Fighter V’in sancılı geçen beta süreci Capcom’un yaz çıkartmasını kabusa çevirmiş gibi gözüküyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler