div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Stronghold Kingdoms 4 Milyon oyuncuyu aştı

- Advertisement -

Firefly Stüdyoları’nın kale MMO’su Stronghold Kingdoms yeni bir kilometre taşına ulaştı. Mac App Store üzerinde yayınlanışından sadece bir ay sonra dört milyonuncu oyuncusu oyuna katıldı. Stronghold Kingdoms ayrıca Magicka: Wizard Wars ve The Mighty Quest For Epic Loot’un önünde Steam’deki en popüler oynaması ücretsiz gerçek zamanlı strateji oyunu olmaya da devam ediyor.

100’den farklı ülkeden gelen oyuncular ilk kalelerini kurmak ve online krallıklarını genişletmek için oyuna katıldı. ABD, İngiltere ve Batı Avrupa’dan olmakla birlikte Almanya’da da serinin önemli bir hayran kitlesi var. Serinin MMO’ya açılması Firefly’a da dokuz dile destek vererek hayran kitlesini genişletme şansı sağladı. Türkiye ve Brezilyalı oyunculara özel oyun dünyası bulunan oyunun, online ordularını Vatikan’dan yöneten tuhaf bir oyuncusu bile var.

Oyunun 2009’da prototip ve kapalı alfalarla başlayan uzun geliştirme takvimine rağmen, Firefly sıkı çalışarak hala yeni özellikler ve genişlemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayında PvE oynanışını getiren, oyuncuların savaşabileceği daha gelişmiş yapay zeka ile klasik Stronghold karakterlerini sunan Stronghold Kingdoms: Rise of The Wolf için bir güncelleme yayınlandı. Gelecek planlarına gelince, mevcut oyuncular oyunun ölçeğinin genişlemeye devam etmesini bekleyebilir, ama bunun yanında Kingdoms, yeni olanlar için bazı sürprizler de planlandı. Bugün Firefly her ay giriş yapan aktif yüzbinlerce oyuncusunu ağırlamak üzere bir Avrupa dünyası açtı. Gerçek dünyadaki Avrupa haritasını esas alan bu yeni dünya, topluluğun tek ülkeyi içeren haritalardansa daha fazla büyük ölçekte oyun dünyaları açılması talebine bir cevap olarak yayınlandı.

Basın bülteninden derlenmiştir

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler