div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Subnautica şimdi de Xbox One’a geliyor!

- Advertisement -

Çıkan onca erken erişim ve hayatta kalma oyunu arasında konsepti, grafikleri ve potansiyeliyle ön plana çıkan Subnautica kendisini sağlama aldı, Xbox One atağına hazırlanıyor.

Steam’de bulunan yüzlerce erken erişim oyunu içinde şimdiden başarıya ulaşan ve potansiyelinin gereğini yerine getirenleri saymak çok kolay. Satışa sunulmuş olan Kerbal Space Program’ın yanında Space Engineers, ARK: Survival Evolved, Medieval Engineers ve Steam dışında da Star Citizen hemen öne çıkan, akla gelen yapımlar. Geçtiğimiz aylarda ilk bakışını yaptığımız ve Cem Şancı’nın çok beğendiği Subnautica da bunların arasında rahatlıkla ekleyebileceğimiz isimlerden, üstelik yapımcı Unknown World oyunu Xbox One için de geliştirdiğini ve Mart ayında Preview programı altında oyunculara duyurmayı planladığını açıkladı.

Hayatta kalabilme koşullarını deniz altında sağlamaya çalıştığınız, bu arada akıntılar, garip yaratıklar ve haliyle yapacağınız berbat tasarımlar neticesinde defalarca başarısız olacağınız, sinirlerinizi sınayacak olan Subnautica şu anda Steam’den 21tl’ye satın alınabiliyor.

Aşağıda örnek bir deniz üssünü izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler