div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Sular altında kalmış bir kentten hayatta kalma hikayesi: Submerged

- Advertisement -

Bugüne kadar onlarca hayatta kalma oyunu oynadık, bunların çoğunda da o “hayatta kalma” öğelerini, diğer bir deyişle stresi sonuna kadar hissettik.

Submerged konu itibariyle böyle bir yapım aslında, yarısı sular altında kalmış bir kentte ölmek üzere olan erkek kardeşimizi kurtarmak için çabalıyoruz ve ulaşımda kullandığımız kayığımız bizim hayat ile aramızdaki en büyük bağ durumunda. Kayıktan ayrıldığımız zamanlarda yarısı sular altında kalmış şehirdeki binaların üstüne tırmanıyor, yiyecek ve sağlık malzemesi arıyoruz. Tüm bunları yaparken de bize muhteşem görseller eşlik ediyor.

7 Ağustos’ta Xbox One, daha ileri bir tarihte de PC ve Ps4 için satışa sunulacak olan Submerged ilk bakışta bize The Last of Us’ın sorumluluk duygusunu, The Vanishing of Ethan Carter’ın keşif hissiyatını ve Journey’nin görsel yaklaşımı ile platform öğelerini sunmayı amaçlıyor gibi gözüküyor. Bunların birleşiminden ortaya çıkacak ürün konusunda da gayet umutluyuz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler