div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Summoners War’a yeni güncelleme

- Advertisement -

Summoners War android ve iOS cihazlar için piyasada olan, hero ve bu heroya ait canavarları kontrol ettiğimiz ücretsiz bir mobil oyun. Yakaladığımız canavarları evcilleştirdiğimiz, savaşlarda yanımızda kullanabildiğimiz, geliştirebildiğimiz bir oyun. Sıra tabanlı savaşlar şeklinde ilerleyen Summoners War yeni bir güncelleme ile oyuncuların karşına çıktı.

1.7.0 güncellemesiyle beraber Summoners War’da lonca savaşları değişiklikleri, yeni bir canavar ve Avrupa’ya özel yeni bir sunucu geliyor. Bu yeni Avrupa sunucusu gelmeden önce Avrupalı oyuncular uzak sunuculara bağlanmak zorunda kaldığı için bu isabetli bir karar olmuş. Lonca savaşlarında ki önemli değişiklikleri anlatmak gerekiyor. Güncellemeyle beraber Lonca Savaşları Ligi sıfırlanıyor ve loncalar savunmalarını 10-25 arasında tekrardan oluşturabilecek. Bunun dışında artık saldıran lonca ve savunan loncanın savaşçıları eşit sayıda olacak.

son olarak oyuna önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni canavarların ekleneceğini belirtelim bu canavarların ilki bu güncellemeyle gelecek olan ve su familyasından olacak Magic Knight olacak.

maxresdefault

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler